هوش اجتماعی: فرزندان شما در جامعه اجتماعی بزرگی زندگی می کنند و کودکان تمایل دارند که مورد قبول پذیرش افراد بسیاری باشند و تمام تلاش خود را به کار می برند که دیگران آن ها را دوست داشته باشند.
هوش اجتماعی | بهترین پیش دبستانی کرج | مدرسه ماندگاران
این روزها قبل از آن که کودکان بتوانند هیجانات کودکی خود را تخلیه کنند توسط بسیاری از رسانه ها آن ها را با دنیای بزرگسالی آماده می کند و و کودکان نمی دانند که در هر شرایطی باید چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنند که این امر می تواند برای کودک شما مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد.
برخورد مناسب در شرایط مختلف به هوش اجتماعی آن ها بستگی دارد که این که در شرایط مختلف با دیگران چگونه ارتباط برقرار کنند این امر به آن معنا است که کودکان علاوه بر خانواده خود با دیگران به شکل موثرتری ارتباط برقرار کنند.
ما در این نوشتار در تلاش هستیم اطلاعاتی را در ارتباط با هوش اجتماعی با شما کاربران عزیز در میان بگذاریم. با ما همراه باشید.
اطلاعاتی در ارتباط با هوش اجتماعی
هوش اجتماعی به مجموعه ای رفتارها که در کوکان شما اتفاق می افتد و شامل درک خود، شناخت احساسات، خود و عواطف و همچنین انتظاراتی که دیگران از شما دارند را شامل می شود؛ هوش اجتماعی می تواند سلامت روح و روان کودک شما را در آینده به همراه دارد و می تواند موفقیت کودک در شرایط مختلف از جمله مدرسه، کار و زندگی افزایش می دهد.
ویژگی های هوش اجتماعی
احساسات دیگران را به بهترین شکل ممکن درک می کند.
با دیگران به راحتی کنار می آید و شناخت درستی از آن ها دارد.
توانایی ارزیابی احساسات و رفتار دیگران دارد.
به راحتی می تواند با دیگران ارتباط برقرار کند و ارتباطی متناسب با آن ها دارد.
راهکارهایی موثر برای افزایش هوش اجتماعی
شاید همانند دیگر والدین با خود فکر کنید که چگونه می توانید هوش اجتماعی را در فرزندان خود تقویت کنید تا آن ها بتوانند ارتباط موثر و سالمی را با دیگران برقرار کنند و زندگی شادی را تجربه نمایند. ما در ادامه به راهکارهایی اشاره خواهیم کرد که می تواند به شما در تقویت هوش اجتماعی کودکان کمک کند.
رابطه با کودک خود را در اولویت قرار دهید.
همیشه و در همه حال فرزند خود را اولویت قرار دهید؛ در ارتباط با نیازهای وی با او صحبت کنید چرا که رابطه مناسب با فرزند خود می تواند پایه و اساس روابط آینده او را تشکیل دهد و کمک کند که زندگی موفق تری را تجربه نماید.
بر صداقت و مهربانی تاکید داشته باشید.
رفتار و ارتباطی که شما با دیگران دارید می تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی کودک شما داشته باشد چرا که فرزند شما می بیند و درک می کند بنابراین بهتر است بر روی رفتار خود از جمله مهربانی، صداقت، درستی و بسیاری از امور دیگر تاکید داشته باشید که فرزند شما نیز این رفتارها را یاد بگیرد.
فرزند شما باید یاد بگیرد که گوش دهد.
اگر شما جز والدینی هستید که به صحبت های فرزند خود گوش می دهید به او این حس را القا می کنید که برای او احترام قائل هستید و این امر را نیز به کودک خود آموزش می دهید چرا که او نیز یاد می گیرد که به دیگران گوش دهد تا بتواند رفتاری معقولانه از خود نشان دهد.
به آن ها یاد دهید که بدون دعوا و مشاجره با دیگران از خود و اهدافی که دارند دفاع کنند.
در ارتباط با احساسات خود و دیگران با آن ها صحبت کنید.
تمام تلاش خود را به کار ببرید که برای آن ها الگوی رفتاری مناسبی باشید.
رکن های هوش اجتماعی
باید تلاش خود را به کار ببرید گه 4 رکن اساسی را به فرزند خود آموزش دهید که بتواند مهارت ارتباطی خود را تقویت کنند.
مهارت ارتباطی خود را تقویت کنند.
مهارت خود تنظیمی که به فرزند شما کمک می کند که قبل از انجام هر اقدامی در ارتباط با آن فکر کند.
خوداگاهی، که موجب می شود کودک شما تاثیر اعمال خود بر دیگران را درک نماید.
آگاهی اجتماعی، که موجب می شود هماهنگی لازمی را بین خود و دیگران اجرا کند.
سخن پایانی
مدرسه ماندگاران با کادر مجرب و حرفه ای خود تمام تلاش خود را به کار می برد که هوش اجتماعی فرزند شما به بهترین شکل ممکن تقویت شود و آن ها را برای ورود به جامعه بزرگ تر آماده می کند.